Om söndagsskolan.nu

Söndagsskolan.nu vill erbjuda ett undervisningsmaterial om Bibeln, dess berättelser och glada budskap. Vi skapar filmer ideellt, som finns tillgängliga för alla via vår Youtube-kanal. I webbutiken kan Du beställa hem tillhörande, kreativt undervisningsmaterial, speciellt framtaget av söndagsskolan.nu. Webbutiken administreras och drivs av Silverark Arkitekter AB.

Målet är att göra filmer som på ett lättillgängligt och roligt sätt sprider kunskap om Bibelns berättelser samt det glada budskapet om hopp och kärlek från Gud, genom Jesus Kristus. Tanken är att de ska kunna användas i undervisning i hemmen, i skolor och i kyrkorna för att underlätta och bredda undervisningen för barnen. Visionen bygger också på att evangeliet ska finnas tillgängligt även för det barn som aldrig sätter sin fot i kyrkan.

Om vi börjar med barnen tror jag så mycket är vunnet. Om barn får höra om kärleksbudskapet och bära med sig det i hjärtat genom livet, växa i tro och äga ett hopp, så ger det vackra ringar på vattnet.

Bakom söndagsskolan.nu står jag, Hedvig Olsson, tillsammans med min tekniske man Simon. Våra två barn är också med och bidrar och inspirerar. Vi är med i Equmeniakyrkan och utgår från Bibeln. Målet är att ha Jesus i centrum.

Vill Ni ha kontakt med mig är det bäst via Instagram där vårt konto heter sondagsskolan.nu eller via mail; hedvig@sondagsskolan.nu

Vi har planer på att göra mycket mer söndagsskola i form av filmer och annat material. Gillar Du vad vi gör och vill hjälpa oss? I så fall får Du gärna:

– Sprida till andra att söndagsskolan.nu finns.
– Prenumerera på vår Youtube-kanal och like:a det Du gillar.
– Följa oss på Instagram och like:a det Du gillar.
– Köpa material i vår webbutik.
– Be för oss och vårt arbete, för barn, tonåringar och vuxna som tar del av det vi gör.

Välkomna!